Son Dakika Haberler

MİLLETVEKİLİ YETİŞ’TEN ÇELİKHAN’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ YETİŞ’TEN ÇELİKHAN’A ZİYARET
Okunma : 1.415 Kere okundu Yorum Yap

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş, Çelikhan teşkilatını ziyaret etti.

7 Haziran’da Milletvekili listelerinin açıklanmasıyla 25. dönemde listeye giremeyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş Çelikhan teşkilatını ziyaret etti.

İlçe girişinde Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve partililerle karşılanan Yetiş daha sonra AK Parti seçim karargahına geçtiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Sayın Yetiş ile birlikte 4 yıl boyunca verimli çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti’nin bir dava olduğunu listeye girip girmemenin önemli olmadığını ifade ederek şunları kaydetti:
“ AK Parti Adıyaman Milletvekili olarak 4 yıl boyunca ilimize ilçelerimize hizmet etmeye çalıştık. AK Parti bir dava partisidir. Bizler bu davaya gönül vermiş neferler olarak çalışmalarımızı bugün olduğu gibi bugünden sonrada sürdüreceğiz. AK Parti genel merkezimiz bizlere ne görev verirse bizler o görevi yerine getireceğiz. 4 yıl boyunca Çelikhanımızın hizmet kazanması için çalışma yürüttük.”dedi.