Son Dakika Haberler

MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ YARIN AÇIKLANIYOR

MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ YARIN AÇIKLANIYOR
Okunma : 1.530 Kere okundu Yorum Yap

Uzun süredir merakla beklenen siyasi partilerin milletvekili aday listeleri yarın YSK’ya sunuluyor.En son yapılan seçimlerde meclise giren siyasi partilerden AK Parti,CHP,MHP ve HDP başta olmak üzere diğer siyasi parti genel merkezleri, seçime katılacakları seçim çevrelerine ait aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı’na saat 17.00’a kadar sunacaklar.

Adıyaman’da ise aday listeleri heyecan ile bekleniyor.2011 seçimlerinde 4 milletvekili çıkaran AK Parti’de hedef 5 milletvekilinin de hepsini almak şeklinde planlanıyor.

2011 seçimlerinde 1 milletvekili çıkaran CHP ise,daha sonradan AK Parti’ye geçen Salih Fırat ile ilgili şok yaşamıştı.

2015 seçimlerinde en az 2 milletvekili çıkarmak isteyen CHP’de ön seçimin galibi Yrd.Doç.Dr.Mehmet Selçuk Tabak olmuştu.

Son seçimlerde milletvekili ve belediye başkanı seçemeyen MHP’de seçimlerde milletvekili çıkarmak istiyor.

Seçimlerde en az 1 milletvekili çıkarmak isteyen HDP kanadıda seçim çalışmalarına devam ediyor.

Tut ilçesinin ilk ve tek haber sitesi www.tuthaber.com 7 Nisan Salı günü yani yarın gün boyu yayın yaparak,milletvekili aday listeleri ile ilgili resmi açıklamaları gelişmeleri sizlerle paylaşacaktır.

MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANIYOR

7 Nisan 2015 Salı günü www.tuthaber.com gün boyu yayın yaparak siyasi partilerin aday listelerini resmi olarak açıklandıkça siz değerli takipçiler ile paylaşacaktır.
7 Nisan 2015 Salı günü www.tuthaber.com’dan ayrılmayın…

İletişim: tuthaberim@gmail.com – Facebook Haber Tut hesabı