Son Dakika Haberler

MERİNOS’TAN TUT’A MODERN TAZİYE EVİ

MERİNOS’TAN TUT’A MODERN TAZİYE EVİ
Okunma : 601 Kere okundu Yorum Yap


Adıyaman’ın Tut ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, ilçenin ihtiyacı olan tam teşekküllü bir taziye evi için hayırsever iş insanı Ali Erdemoğlu’ndan destek istedi. Başkanın ricasını geri çevirmeyen Erdemoğlu anında karşılık vererek, taziye evinin inşasını anında başlattı.
Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, halen hizmet vermekte olan belediyeye ait taziye evinin kullanışsız hale gelmesi ve ihtiyaca cevap vermemesi üzerine çözüm arayışına girdi. Bugüne kadar ilçenin bir çok önemli problemini, ikili ilişkileri ile çözerek, Tut’a önemli hizmetler kazandıran Başkan Kılıç, yeni bir taziye evi yapılması için Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’ndan destek istedi.
Kılıç’ın talebine anında karşılık veren Ali Erdemoğlu,Tut’a tam teşekküllü bir taziye evinin hızlı bir şekilde yapılması konusunda talimat verdi. İlçe girişindeki kızıl mezarlık yanına yapılacak taziye evinin inşasına da hemen başlandı.
Erdemoğlu ailesine teşekkür eden Başkan Mehmet Kılıç, kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planladıkları taziye evinin kaloriferli, bay-bayan bölümleri olan ve ayrı mutfakları bulunan modern ve çok amaçlı bir tesis olacağını belirterek, Taziye Evi’nin hizmete girmesiyle önemli bir eksikliğin daha giderilmiş olacağını açıkladı.