Son Dakika Haberler

MEHMET KİLİC 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADİ

MEHMET KİLİC 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADİ
Okunma : 1.372 Kere okundu Yorum Yap

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tut Belediye Başkan Adayı Mehmet Kılıç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününu unutmayarak bir mesaj yayımladı.

“İnsanlığın ihtiyacından ortaya çıkan basın ve gazetecilik mesleği, bugün gelişen teknoloji ve hızlı iletişimle birlikte günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Toplumların bilgi alışverişlerini sağlayan, kamuoyunu aydınlatan, eleştirileriyle eksiklerin giderilmesini sağlayan gazeteciler, bu sektörün en önemli unsurudur.

Ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına, gelişmesine büyük katkıda bulunan gazetecilerin toplumsal statüsünün güçlendirilmesi toplumun yararınadır. İçinde bulundukları şart ya da koşullar ne olursa olsun görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesai kavramı olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Demokratik kültürümüzün en önemli parçalarından birisi olan medya kuruluşlarımızın sorumluluklarının bilincinde olarak, hem demokrasimizin gelişmesine hem de birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkılarını sürdürmektedirler.

Bu duygularla başta Tut Haber olmak üzere Tüm Basin çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi

Mehmet Kılıç
Cumhuriyet Halk Partisi Tut Belediye Başkan Adayı