Son Dakika Haberler

KILIÇ ,EN BASARİLİ BELEDİYE BAŞKANİ SEÇİLDİ

KILIÇ ,EN BASARİLİ BELEDİYE BAŞKANİ SEÇİLDİ
Okunma : 335 Kere okundu Yorum Yap

Kısıtlı imkanlara rağmen, aldığı hibe yardım ve destekler sayesinde çok önemli projeleri yapmayı başaran Adıyaman’ın Tut İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kılıç,  emeklerinin karşılığını ödüllendirilerek aldı. Yerel yönetimler arasında yapılan araştırmada, Kılıç en başarılı belediye başkanları arasında yer almayı başardı.

Türkiye genelinde, yerel yönetimlerin çalışmalarını takip eden www.yukselenses.com adlı haber portalı, Tut ilçesinde son yıllarda yapılan yatırımları mercek altına aldı. Belediyenin altyapı, sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerini inceleyen site, yapılan çalışmalar üzerinden, Tut ilçesinin, Türkiye’nin hizmet bakımından bir çok ilçeyi geride bıraktığına dikkat çekti.

Başkan Mehmet Kılıç’ın zor ve kısıtlı imkanlara rağmen, Tut’a yaptığı hizmetleri takdir eden site, yılların hayali olan doğalgazın ilçeye kazandırılmasının da çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Sitenin, geniş yer ayırdığı Tut ilçesinde bugüne kadar yapılan çalışmalar da tek tek okuyuculara aktarıldı. Site ayrıca; Belediye Başkanı Kılıç ile yaptığı görüşmeye de yer vererek, başarılarından dolayı kendisini kutladı.

Yapılan değerlendirmede ise; Mehmet Kılıç, özellikle ilçe belediyeleri baz alındığında, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları arasında gösterildi.

KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Kılıç, Tut’a hizmet yapmanın bir gönül işi olduğunu belirterek “İlçemi seviyorum, ilçeme hizmet yapmayı seviyorum. Bu hizmetleri yaparken de bir karşılık beklemiyorum. Ancak, biz bunları yaparken, dışardaki insanlar tarafından fark edilmek, ödüllendirilmek güzel bir duygu. Bu duygular içerisinde, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, hizmetlerimizin azalmadan, aksamadan, artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum” diye konuştu

Amber Tutal
#TutHaber

Kaynak Yükselenses.com

buy kamagra