Son Dakika Haberler

KILIÇ DESTEĞİ BU KEZ ADANA’DAN ALDI

KILIÇ DESTEĞİ BU KEZ ADANA’DAN ALDI
Okunma : 393 Kere okundu Yorum Yap

 

Doğalgazdan dolayı bozulan yollar tek tek yapılacak

Çözüm odaklı çalışmasıyla bilinen ve karar verdiği projeleri birer birer hayata geçiren Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, ilçede devam etmekte olan doğalgaz çalışmasından dolayı tahrip olan yollara çareyi buldu. Adana Büyükşehir Belediyesi ile temasa geçen Başkan Kılıç, 5 bin metrekare parke taşı sözü aldı.

Tut’un yıllardır hayali olan ve Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’ın göreve geldiği günden bu yana ısrarla takipçisi olduğu ve her kesimin desteğini alarak, inşaat çalışmalarını başlattığı doğalgaz çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor. Doğalgaz çalışmaları sırasında, yollarda tahribat yaşanması da zaman zaman kaçınılmaz hale geliyor.

BAŞKAN KILIÇ ÇAREYİ BULDU

Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, doğalgaz çalışmaları henüz bitmeden, bozulan yollarla ilgili gelecek planlarını devreye soktu. Adana Büyükşehir Belediyesi ile görüşen Kılıç, ilçede doğalgazdan dolayı bozulan yolları yapmak üzere 5 bin metrekarelik parke taşı desteği almayı başardı. Belediye ekipleri, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bozulan yolları da anında tamir etmeye başlayacak.

ÖNGÖRÜLÜ BAŞKAN…

Başkan Kılıç’ın henüz doğalgaz çalışmaları bitmeden, bozulan yollarla ilgili çözümü bulması ilçe halkını da sevindirdi. Vatandaşlar, çözüm odaklı çalışan Kılıç’ın öngörülü ve ne yaptığını bilen bir hizmet anlayışı sergilediğini belirterek “Doğalgaz projesiyle baştan sona ilgilenen Başkanımıza da bu yakışırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.