Son Dakika Haberler

İYİLİK ELÇİLERİ YİNE İŞ BAŞINDA ! – FOTOĞRAFLI

İYİLİK ELÇİLERİ YİNE İŞ BAŞINDA ! – FOTOĞRAFLI
Okunma : 1.616 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesinde siyaset,spor,eğitim ve sağlık gibi konuların yanında adından uzun süre söz ettirecek güzel faaliyetlerde yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde yine haber sitemiz aracılığı ile duyurduğumuz haberi yineliyoruz.Amacımız reklam yapmak değil kesinlikle bu güzel projeyi daha da şekillendirip kalıcı hale getirilmesi tek gayemiz,belki yapılan haber ile elini taşın altına koyacak Tutlu sayısı artar diye düşünüyoruz.

Tut Fotoğraf Paylaşım Grubu,Tut Hava Sporları Kulübü ve gönüllü gençlerden oluşan ekip her gün görev dağılımı yaparak Tut ilçesinde hizmet veren Lezzet Lokantası’ndan yemek alıyor veya kendi imkanlarıyla yemek yapıyor.

Ardından köpük tabldotlar ile yemek götürülecek yaşlı sayısı kadar paketler hazırlanıyor.İşte burdan sonra gönüllü gençlerde devreye girerek daha önceden belirlenen yaşlıların evine yemeklerini bırakıyorlar.

Hayata geçirilen bu projeden sonra maddi ve manevi destek vermek isteyen Tutlular, ekip ile iletişime geçerek,desteklerini ilettiler.

Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı ise sosyal medya sitesi Facebook’ta şöyle bir müjde paylaştı;

“Arkadaşlar sizi kutluyorum.Ellerinize sağlık.Allah hayrınızı kabul etsin.En doğru yardım işte budur.Bu girişiminizi sonuna kadar destekliyorum.İlk Belediye Meclis Toplantısı’nda konuyla ilgili yardım talebimi ileteceğim.Yolunuz açık olsun”

Proje ile ilgili bir çok vatandaştan da olumlu tepkiler geldi.

Yaşlılara yemek dağıtımının devam edeceğini belirten ekip, yapılan çalışmalara katkıda bulunmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söylediler.

Böyle düşüncesi olanların Tut Fotoğraf Paylaşım Grubu ile irtibata geçebileceklerini söylediler.