Son Dakika Haberler

İSTEDİK YAPILIYOR , TEŞEKKÜRLER !

İSTEDİK YAPILIYOR , TEŞEKKÜRLER !
Okunma : 1.646 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesi yararına bir çok girişimde bulunan haber sitemiz uzun süredir takipçisi olduğu konudan olumlu yanıt geldi.Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçemize kazandırılan sentetik çimli Tut İlçe Stadı’nın tribünleri bulunmuyordu.

Tribünlerin olmayışı maçı izlemeye gelen Tutluları toprak ve taşın üzerinde oturarak maçları izlemesi gerekiyordu.Konuyu Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya ileten www.tuthaber.com,konuyla ilgili olumlu yanıt aldı.

Haber sitemiz www.tuthaber.com’a açıklama yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ;

“www.tuthaber.com’dan Tut İlçe Stadı’nda tribün yapılması için talep geldi.Müdürlüğümüz bünyesindeki teknik personeli görevlendirerek uygun yer tespiti yaptırıp,işlemlere başladık.Tribün yapımı için hiçbir engelimiz bulunmuyor.Şu anda tribün için gerekli hazırlıkları bitirdik inşallah yakın zamanda yapımına başlayacağız”dedi.

Haber sitesi olarak bizde Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya tribünlerin,Nisan ayında başlaması öngörülen Adıyaman 2.Amatör Küme karşılaşmasına yetişmesini istedik.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı yine bu talebimizi geri çevirmeyerek,”inşallah yetiştirmeye çalışacağız”dedi.

Tut İlçe Stadı ve tribünü için başta Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı olmak üzere,tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.