Son Dakika Haberler

HAVUTLU WEB SİTESİ’NDEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇIKLAMASI

HAVUTLU WEB SİTESİ’NDEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇIKLAMASI
Okunma : 1.321 Kere okundu Yorum Yap

Havutlu Web Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Elazığ Fırat Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 4.sınıf öğrenci Aydan Yılmaz ve Havutlu Web Sitesi Kadın ve Aile Müdürü Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Zihin Engelliler Öğretmenliği 4.sınıf öğrencisi Songül Yılmaz yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Havutlu Web Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydan Yılmaz;
“Yeni eğitim-öğretim yılı tüm köylülerimize hayırlı uğurlu olsun. Umarız çocuklar bu yıl başarılarına başarı eklerler”dedi.

Havutlu Web Sitesi Kadın ve Aile Müdürü Songül Yılmaz ise şöyle konuştu;
“Aileler çocuğun tüm gereksinimlerini karşılamalıdır.İlk önce okul öğretmen ilişkisini sürekli tutmalı, ara ara okula ziyaret gerçekleştirmelidir.Bir anne çocuğuna tüm özeni göstermeli, ödevlerinde mutlaka yardımcı olmalıdır.Televizyon ve bilgisayar okul başarısını etkileyen önemli faktörler arasında yer almaktadır. Bunlar zamanlı bir şekilde izletilmeli .Televizyon karşısında ödev kesinlikle yapılmamalıdır.Köydeki öğrenciler okula gitmek için varlar tarlada çalışmak için değil.Babalar ise sadece tüm sorumlulukları anneye yüklememeli çocuğu ile ilgilenmelidir.
Tüm çocukların farklı olduğunu unutmamalıyız.Benzetmelerden vazgeçmeyiz .Bireysel farklıların olması güzeldir.Yeni eğitim-öğretim yılı idareci,öğretmen,öğrencilerimiz ve ailelerimize hayırlı olsun”