Son Dakika Haberler

HAVUTLU WEB SİTESİ’NDE YENİ DÖNEM !

HAVUTLU WEB SİTESİ’NDE YENİ DÖNEM !
Okunma : 1.266 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesinde yaptığı farklı proje ve etkinlikler ile fark yaratan Havutlu Web Sitesi’nde yeni döneme girildi.daha önce çeşitli projeler yapıp köylüler ile buluşan site yeni karar alarak bundan böyle sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme,duyuru,etkinlik ve yarışma yapacak.

Alınan bu kararın ardından sil baştan yenilenen sitenin yönetimi de ayrıca yeni başkan seçti. 9 Ekim 2013 tarihinden itibaren başkanlık görevini yürüten Aydan Yılmaz,koltuğunu Mustafa Korkmaz’a devretti.

Havutlu Web Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Mustafa Korkmaz ilk açıklamasını yaptı;

“Öncelikle 9 Ekim 2013 tarihinden bu yana Havutlu Web Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten güzel çalışmalara imza atan Aydan Yılmaz’a teşekkür ediyorum.
Havutlu Web Sitesi’nin kuruluşu olan 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren sitede farklı görevlerde bulundum.Bir çok projenin uygulanması sırasında görev aldım.Bugün de kısmet oldu ve sitenin koordinasyonundan sorumlu oldum.
İnşallah başkanlığım süresince ekip olarak daha iyi çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.
Görev almak isteyen köylülerimize de görev dağılımlarını gerçekleştirdik.
En kısa zamanda görev tanımlarını belirleyip bir toplantı yapacağız.
Bu toplantıda sitemiz için yeni düzenlemeler,sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapacağımız etkinlik ve yarışmaları konuşacağız.Köyümüzün sitesine tüm köylülerimizin katkı sunmasını bekliyoruz.1 Ocak 2017 tarihi itibariyle sitemizin kuruluşunun 9.yılını kutluyoruz.10.yılı için farklı etkinlikler veya yarışmalar planlayabiliriz.
Çalışmalarımıza katkı sunacak köylülerimize şimdiden teşekkür ediyorum.”

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi