Son Dakika Haberler

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN TUT GENÇLİK SPOR’A DESTEK

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN TUT GENÇLİK SPOR’A DESTEK
Okunma : 1.457 Kere okundu Yorum Yap

Geçtiğimiz sezon Adıyaman 2.Amatör Küme’de mücadele eden Tut Gençlik Spor’a Teknik Direktör desteği sağlayan Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bu yılda desteğini devam ettiriyor.

Geçen sezon Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen Antrenör Selim Karakuş,Tut Gençlik Spor antrenörlük hizmeti verdi.

Bu desteği arkasına alan Tut Gençlik Spor,antrenmanlarını düzenli olarak yaparak karşılaşmalara daha hazırlıklı çıktı.

Bu sezon Adıyaman 1.Amatör Ligi’nde mücadele edecek Tut Gençlik Spor’a Tut Halk Eğitim Merkezi antrenör desteği sağladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tut Gençlik Spor Kulüp Başkanı Murat Çoban şöyle konuştu;

“Geçen sezon kurs açarak takımın başına Selim Karakuş’un gelmesinde ve bu sezon çok iyi kaleci ve öğretmen olan Halit Akbaş’a kurs açılarak hem o kişiye maddi destek  verdiler hemde takımı  hocasız kalmaktan kurtardıkları için teşekkür ediyorum.Belki bu teşekkürü yapmakta geç kaldık ama Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mustafa Uyar beye de şükranlarımı sunuyorum. Halit Akbaş, iki sezondan beri takıma Halk Eğitim Merkezi kurslarıyla büyük katkı sağlayarak hem oyuncu hem öğretmen olarak çok büyük fayda sağlamıştır. Bütün ricalarımızı dikkate alarak her zaman arkamızda olan müdürümüze görevinde ve hayatında başarılar diler.Onu daha iyi yerlerde görmeyi temenni ederim”dedi.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi