Son Dakika Haberler

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN SPORA DESTEK !

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN SPORA DESTEK !
Okunma : 1.623 Kere okundu Yorum Yap

Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden Tut ilçesinin tek aktif futbol kulübü Tut Gençlik Spor’a destek geldi.Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen Antrenör Selim Karakuş,Tut Gençlik Spor başta olmak üzere Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na hazırlanan öğrenciler ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik antrenörlük hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Antrenör Selim Karakuş,yaklaşık 2,5-3 ay antrenörlük hizmetini verecek,bu uygulamadan memnun kalındığı takdirde Karakuş’un uzun bir dönem hizmet vermesi düşünülüyor.

Uygulamadan olumlu sonuç alınması halinde Tut ilçesinde ilk etapta ilkokul ve ortaokullardan başlanarak bir futbol turnuvası düzenlenecek bu turnuva durum ve şartlara göre daha geniş kitlelere hitap ederek ilçedeki futbol başta olmak üzere bir çok branşın aktif hale getirilmesi sağlanacak.

Bizde tuthaber.com olarak öneri sunmak istiyoruz.Futbol turnuvası yapmak yoğun emek ve risk isteyen bir organizasyondur.Futbola ve ilçeye yakışmayan görüntülere geçmiş yıllarda şahit olmuştuk.Dostluk ve kardeşliğe aykırı hareket edenlere spor ahlakı taşımayanlara bu tür organizasyonlarda yer verilmemesi halinde zamanla bu sıkıntılar ortadan kalkacaktır.Belkide aykırı hareket edenlerde pişman olup,tekrar oynama talebinde bulunacaklardır.

İlçede ilkokul ve ortaokul turnuvasının ardından geçmiş yıllarda olduğu gibi köy ve mahalle sakinleri,esnaf,memur,sağlık personeli,polis,asker gibi ilçede aynı havayı soluyan vatandaşlar bir futbol turnuvasında bir araya getirilebilinir.