Son Dakika Haberler

HALİL DOGAN CHP’DEN İL GENEL UYESİ ADAY ADAY OLDUGUNU AÇIKLADI

HALİL DOGAN CHP’DEN İL GENEL UYESİ ADAY ADAY OLDUGUNU AÇIKLADI
Okunma : 2.047 Kere okundu Yorum Yap

 Halil Doğan Cumhuriyet Halk partisinden İl genel meclis üyesi Aday Aday olduğunu acikladi

Aday Adaylığı Açıkladıktan Sonra birçok kişi tarafindan yoğun ilgi gösterildi 

Halil Doğan Haber sitemize şöyle açıklamalar da bulundu :

“Uzun yıllar Milli Eğitim de idarecilik yaptim, emekli olduktan sonra CHP Tut İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı müracatında bulundum. Tut İlçesini kalkınması için İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu ifade eden Doğan, 2019 Mart ayında yapılacak olan mahalli idareleri seçimlerinde başta İlçemi ve Adıyaman’ı layıkıyla temsil edeceğim düşüncesiyle İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım” dedi.

-Kentimizin ve İlçemizin Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz

CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Doğan, “Tut İlçemiz, Adıyaman’ın en gözde ilçelerinden birisidir. Yeşiliyle doğasıyla insanıyla sıcaklığını muhabbetini hissettiren bir kentimizdir. Bu şirin İlçeyi temsil etmek, sorunlarını çözmek benim için övünç kaynağı olacaktır ifadesini kullandı.

-Tut İlçemiz Doğa Turizmin Gözdesi Olacak

Tut İlçemiz ve Adıyaman tarihiyle birçok medeniyete ve uygarlığa ev sahipliği yapmış, binlerce yıllık kültürlerin bir arada yaşaması bu kenti huzur ve barış şehri yapmıştır. İnsanlarımız birbirlerine karşı hoşgörülü kültürel ve inanç değerlerine karşı her zaman mütevaziliğini korumuştur. Kadim Kent Adıyaman başta olmak üzere Tut İlçemizde kültürel yatırımlar konusunda gerekli yardımları alması için kararlıkla mücadele edeceğiz. Tut İlçemizde yamaç paraşütü ve birçok kültürel sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapması için girişmlerde bulunacağız” dedi.