Son Dakika Haberler

HABER SİTEMİZDEN TUT GENÇLİK SPOR’A TEBRİK

HABER SİTEMİZDEN TUT GENÇLİK SPOR’A TEBRİK
Okunma : 1.746 Kere okundu 1 Yorum

Son 3 sezondur daha da güçlenerek mücadele eden Tut ilçesinin tek aktif futbol takımı Tut Gençlik Spor’u Tut ilçesinin ilk ve tek haber sitesi www.tuthaber.com alınan galibiyetlerden dolayı tebrik etti.

www.tuthaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Amber Tutal;

“Tut Gençlik Spor’a ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiği ilçemizin adını duyurduğu için futbolcu ve yöneticilerine çok teşekkür ederim yapacağı maçlarda başarılar diler her zaman desteğimi vereceğimi belirtmek isterim”dedi.

 

www.tuthaber.com Yazı İşleri Müdürü Mehmet Uğur Tüy şu açıklamalarda bulundu;

“Başarı azim gerektirir, azim ise irade. Bazı hedefler, başarısız olmaya değer. Gerçek başarı, başarısız olma korkusunu yenebilmektir. Tut Gençlik Spor’da bu korkuyu yendiğini başarılarıyla kanıtlamışlardır. Sporun önemini Atanın bir sözüyle pekiştirmek gerekirse ” Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir. “Gelecek maçlarında Tut Gençlik Spor’a başarılar diler her zaman yanlarında olduğumu belirtirim.”

Son olarak düşünceleri paylaşan www.tuthaber.com Haber Müdürü Ertuğrul Yılmaz ise ;

“Tut Gençlik Spor her geçen yıl güçlenerek karşımıza çıkıyor.Büyük emekler harcıyor fakat istediğimiz hak ettiğimiz başarı bir türlü gelmiyordu.Bu sezonda kulüp yöneticileri,teknik heyet ve futbolcular kenetlenerek ilk iki maçı kazanmayı bilmiştir.Tut Haber olarak Tut Gençlik Spor’un en kötü zamanında da yanındaydık şimdide yanlarındayız destekçileriyiz.Bu sezon istediğimiz sonuçları alarak önümüzdeki sezon Adıyaman 1.Amatör Küme’de mücadele edeceğimize inanıyorum.Tut Gençlik Spor’a maddi ve manevi destekte bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

YORUMLAR (1)

  1. Ahmet Akyurt diyorki:

    Bir kaç gün önce canım Bibimin Vefatı için geldiğim memleketimin böylesine başarılı bir futbol Takım’ı OLDUĞUNU duyunca çok mutlu oldum tam 40 yıl Türk futboluna hakem Gözlemci ve yönetici olarak hizmet etmiş bir TUT lütfen olarak her zaman Yanınızda ve destekçiniz olmak istiyor ve bu güzel başarlarınızın Devamını diliyorum sevgi ve saygılarımla