Son Dakika Haberler

GENÇLER TUT İLÇE STADI’NDAN FAYDALANMAK İSTİYOR

GENÇLER TUT İLÇE STADI’NDAN FAYDALANMAK İSTİYOR
Okunma : 1.515 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesine yapılan Tut Çok Programlı Lisesi ve Tut Gençlik Spor’un ev sahipliği yaptığı maçlarda kullanılan Tut İlçe Stadı’ndan Tutlu gençlerde faydalanmak istiyor.

Konuyla ilgili haber sitemiz www.tuthaber.com’a ulaşan gençler şöyle konuştu;

“Halı sahamız olabildiğince çok küçük. Köylerden maç yapmak için arkadaşlarımızı çağırıyoruz pişman oluyoruz. Tut İlçe Stadı ne için yapıldı ? Işıklandırma olsa da gençler oynasa daha mantıklı değil mi ?Bu böyle devam ederse ilçemizde ne kadar genç varsa Tut’tan nefret etmeye başlar. Her gün sitem eden onlarca genç bulabiliriz.Tek sosyal faaliyetimiz futbol ondada bir sürü engele takılıyoruz.Onlarca genç ve çocuk toprak sahada maç yaparken,kapısına gençler girmesin diye kilit vurulmuş bir sahanın ilçeye hiç faydası olmaz.www.tuthaber.com’da bu konuyla ilgili yetkililere bilgi vermesini ve taleplerimizi iletmelerini istiyoruz”

Konuya duyarsız kalmayan haber Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya iletti.Bağcı,”Gençlerin Tut İlçe Stadı’nda maçlarını yapmaları için engel yok.elbette yapabilirler.Işıklandırma talebini inceleyelim.Tut İlçe Stadı’ndan faydalanmak isteyen gençler görevli personel veya Tut Kaymakamlığı ile irtibata geçebilirler”dedi.