Son Dakika Haberler

ESKİ KAPTANLARDAN BÜYÜK VEFA !

ESKİ KAPTANLARDAN BÜYÜK VEFA !
Okunma : 1.710 Kere okundu Yorum Yap

Tut Gençlik Spor birinci kaptanı Murat Çoban ile ikinci kaptanı Bekir Savıcı büyük vefa örneği gösterdi. Tek başına Tut Gençlik Spor’a en az 12 futbolcu kazandıran Murat Çoban, geçen sene yaşanan olaylı maçı ve sonrasında yaşananları haber sitemize anlattı.

Takımı oluşturma sürecinde antrenman programı ve teknik direktör ayarlama işleri ile kendinin ilgilendiğini belirten Çoban, emeklerinin karşılığını alarak şampiyonluk maçı oynadıklarını belirtti.

Şampiyonluk maçında verilen haksız gol sonrası maçta olaylar çıktı. Murat Çoban ve Bekir Savıcı bu olaylar sonrasında mahkemelik oldu. Bu süreçte ise Çoban ve Savıcı yalnız kaldı.

Yeni sezon hazırlıkları başlarken takıma kazandırdığı futbolcular Murat Çoban’ı arayarak, ”sen varsan bizde varız, yoksan bizde yokuz ”dediler.

Murat Çoban, gençleri ikna ederek, Tut için oynamalarını istedi. Futbolcularda bu isteği geri çevirmeyerek kabul etti.

Yeni sezon hazırlıkları başlamışken, Murat Çoban ve Bekir Savıcı’nın bilgisi olsaydı ve geçen sezon sahip çıkılsaydı belki de takım içinde yerlerini alacaklardı.

Onlar Tut Gençlik Spor’u üst lige taşıyana kadar takıma destek vermek istiyorlar.

Onların tek gayesi gençlerinde aynı sıkıntıyı yaşamamaları, bu durumu herkes bilmeli ki takım daha sağlam ellerde olsun. Murat Çoban, ancak bu sayede başarı gelebileceği düşüncesini de paylaştı.