Son Dakika Haberler

ERTUĞRUL YILMAZ YENİDEN TUT HABER’DE

ERTUĞRUL YILMAZ YENİDEN TUT HABER’DE
Okunma : 1.706 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesinin ilk ve tek haber sitesi www.tuthaber.com’un 1 Eylül 2012 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında Genel Yayın Yönetmenliği’ni yapan Ertuğrul Yılmaz,haber sitesindeki yeni görevi olan Haber Müdürlüğü’ne başladı.

Yaklaşık 6,5 aydır haber sitesindeki görevine ara veren Yılmaz,15 Ekim 2014 tarihi itibariyle haber sitemizdeki Haber Müdürlüğü görevi ile devam ediyor.

Bir açıklama yapan www.tuthaber.com Haber Müdürü Ertuğrul Yılmaz şöyle konuştu;

“ Sitemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Amber Tutal kardeşim ile ilçedeki basın eksikliğini bir nebzede olsa gidermek için 1 Eylül 2012 tarihinde www.tuthaber.com’u açtık.Sitemizi kurduğumuz ilk günden bu yana tek amaç ve gayemiz Tut ilçesinin köyleride dâhil olmak üzere sorunları gündeme taşımaktı. Biz bu sorunları gündeme taşımak ile de kalmadık. İlgili kurum ve kuruluş müdürleri de irtibat halinde olduk. Dönem dönem bizimde eksiklerimiz ve hatalarımız oldu. Fakat bu hataları ve eksiklikleri gidermemiz için bazı hemşehrilerimiz bizi uyardı bundan da son derece memnun olduk.Takip edilmek kalbi ilçenin sorunları için atan hemşehrilerimiz de fikir alış-verişi yapmak bizleri dahada heyecanlandırıyor.Haber sitemiz şimdiye kadar olduğu gibi kapılarını tüm hemşehrilerimize açmıştır.Tut merkez,köyleri ve Tut dışında yaşayan,yurt dışında yaşayan hemşehrilerimize sesleniyorum.Haberlerinizi bizlere ulaştırdığınız takdirde bizde Tutlular ile paylaşma şansı buluruz.Son olarak şimdiye kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Tutlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”