Son Dakika Haberler

DOĞAN KILIÇ SÖZÜNÜ TUTTU

DOĞAN KILIÇ SÖZÜNÜ TUTTU
Okunma : 1.237 Kere okundu Yorum Yap

Doğup büyüdüğü Adıyaman’ın Tut ilçesinde yaptığı sosyal yardımlarla tanınan İş İnsanı Doğan Kılıç, 100 üniversite öğrencisine burs sözü vermiş, ancak bir çok üniversitenin son 2 yıldır online eğitime geçmesiyle bekleyişe geçmişti. Doğan Kılıç’tan burs sözü verdiği 100 öğrenciye müjdeli haber geldi.

Üniversitelerin bu yıl online eğitim yerine yüz yüze eğitim vermeye başlamasıyla birlikte harekete geçen Doğan Kılıç, yaptığı açıklamada, Tut’lu üniversite öğrencilerine verdiği sözü unutmadığını belirterek

“Biz söz vermişsek, bunu mutlaka yerine getiririz. Özellikle de, verdiğimiz sözün içerisinde Tut ilçemiz mevzu bahis ise akan sular durur. Sağ olsun hemşehrilerimiz de bizi böyle bilir, tanır. 100 öğrenci kardeşimize söz vermiştim. Ama o süreçte okullar kapandı. Eğitime evlerden online devam edildi. İçlerinden mezun olanlar oldu. Şu anda, söz verdiğimiz bu öğrenci kardeşlerimiz içerisinde okuluna devam eden kaç öğrenci var ise, tek tek isimlerini tespit ettik.

Onlarda mezun oluncaya kadar, bizim tarafımızdan burslarını alacaklar. Yeter ki onlar okusun, başarılı olsun. Tut ilçemizin eğitim çıtasını yükseltmeye devam etsinler. Üniversite okuyan öğrenci kardeşlerimizin gelecekte çok iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

TAM BİR TUT SEVDALISI…
Üniversite öğrencilerine burs desteği veren İş insanı Doğan Kılıç, daha önce de Tut ilçesinde, yardıma muhtaç ailelere yaptığı sosyal yardımlarla dikkat çekiyor. Hayırsever yönüyle tanınan Kılıç, yaptığı yardımları her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirmişti. Kapsını çalan herkesin Tut ile ilgili isteklerini yerine getirmeye özen gösteren Kılıç, Tut’un yararına olan her projenin içerisinde yer almaya da ayrı bir önem veriyor.

İlk Bursları ise 05.11.2021 günü (yarın ) öğrencilerin hesaplarına yatacağı öğrenildi