Son Dakika Haberler

CHP’Lİ YILDIRIM’DAN BELDE VE KÖY ZİYARETLERİ

CHP’Lİ YILDIRIM’DAN BELDE VE KÖY ZİYARETLERİ
Okunma : 1.554 Kere okundu Yorum Yap

CHP milletvekili aday adayı Avukat Songül Varki Yıldırım, Besni ve Gölbaşı ilçelerindeki bazı belde ve köylere ziyaretler düzenleyerek, taziye, ev ve kahvehane toplantılarına katıldı.

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan önseçim öncesi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP aday adayı Avukat Songül Varki Yıldırım, Gölbaşı ve Besni ilçelerine bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük beldesi ile Gölbaşı ilçesine bağlı Suvarlı beldelerini ziyaret eden Varki Yıldırım, kahvehane ile ev toplantılarına katılarak projelerini belde sakinleri ile paylaştı.

Burada yaptığı konuşmada, CHP iktidarı ile en ücra köşeye bile hizmetlerin götürüleceğini söyleyen Varki Yıldırım, “AK Parti iktidarı ile hizmete mahrum bırakılan ücra köşelerdeki beldelerimiz CHP iktidarı ile ihya olacaklar. Hazırladığımız projelerimiz merkezden köylere değil, köy ve beldelerimizden merkeze doğru hizmetlerin gitmesini sağlayacak şekilde. Bunun için halkımızdan destek bekliyoruz dedi.

Avukat Songül Varki Yıldırım, Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük beldesi ile Gölbaşı ilçesine balı Savran köyüne yaptığı ziyaretten sonra önceki gün Yaylakonak Beldesinde ağaç tartışmasından dolayı amca-yeğen kavgasında hayatını kaybeden Abidin Tural’ın taziyesine de katılarak, yakınlarını teselli etti. Bu tür vakaların yaşanmamasını istediklerini söyleyen Yıldırım, Tural ailesine başsağlığında bulundu.