Son Dakika Haberler

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI TABAK’DAN MİTİNG ÇAĞRISI

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI TABAK’DAN MİTİNG ÇAĞRISI
Okunma : 1.440 Kere okundu Yorum Yap

CHP Adıyaman milletvekili adayı Dr. Selçuk Tabak, tüm Adıyamanlıları, Salı günü Adıyamanlı seçmenleriyle buluşacak olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine davet etti.

CHP Adıyaman milletvekili Dr. M. Selçuk Tabak, Salı günü Adıyaman’da vatandaşlara hitap edecek olan genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı ile ilgili bilgi verdi.

Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun, Salı günü saat 12.00’da Emniyet Müdürlüğü yanındaki miting alanında vatandaşlara sesleneceğini bildiren Tabak, tüm Adıyamanlıları mitinge davet etti.Tabak şunları söyledi:

“7 Haziran genel seçimlerine çok ciddi bir şekilde hazırlanan partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Salı günü hemşerilerimizle buluşacak ve onlardan destek isteyecek. Şu an hızla felakete sürüklenmen ülkemizin yeniden kalkınıp güçlenmesi için tüm hemşerilerimizi CHP’ye destek vermeye davet ediyoruz. Gelin bir olalım ve bu ülkeyi el birliğiyle güzle günlere götürelim. Bu vesile ile tüm halkımızı Salı günkü mitingimize davetediyoruz.”