Son Dakika Haberler

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI TABAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI TABAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Okunma : 1.241 Kere okundu Yorum Yap

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman milletvekili adayı Dr. M. Selçuk Tabak, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Doktorluğu döneminde halkla kurduğu sıcak diyaloglar nedeniyle seçim çalışmalarında halktan yoğun ilgi gören Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman milletvekili adayı Dr. Selçuk Tabak, babasının temiz ismine leke sürmeyeceğini belirterek mecliste de Adıyaman’ın sorunlarının takipçisi olacağını kaydetti. Tabak, seçim çalışmaları kapsamında il merkezi ve ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden CHP adayı Tabak, amaçlarının aydınlık bir Türkiye olduğunu ve bununda ancak CHP iktidarı ile mümkün olacağını söyledi. Tabak, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldığını da hatırlatarak şunları dile getirdi: “İktidara gelmemiz durumunda çiftçinin de, emeklinin de, asgari ücretlinin de yüzünü güldüreceğiz. 7 Haziran gecesi hem Adıyaman’da, hem de Türkiye’de birinci parti olup tek başımıza iktidara geleceğiz.”

Tabak, ilçeleri de karış karış geziyor

İl merkezinin yanı sıra ilçe ziyaretlerini de ihmal etmeyen CHP milletvekili adayı Dr. Selçuk Tabak, son olarak Çelikhan’da vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

CHP adayı Dr. Tabak burada İlçe Başkanı Kamber Sucu ve parti teşkilatı ile bir araya gelerek, ilçe esnafını tek tek gezip sohbet etti. Vatandaşların haklı sorunlarını yerinde dinleyen Tabak, Çelikhan sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

İlçe merkezinden sonra seçim çalışmalarını Çelikhan’ın köylerinde de sürdüren Dr. Selçuk Tabak, köydeki yaşlılarla sohbet ederek babasıyla ilgili hatıraları dinledi. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her köyde yoğun ilgiyle karşılanana milletvekili adayı Dr. Tabak, “Çelikhan halkı bu seçimde bizlere destek çıkacağına inanıyorum. Adıyaman’da olduğu gibi Çelikhan içinde hizmet noktasında elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız. CHP, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerden galip çıkarak bu ülkeyi huzura ve feraha eriştirecek projelerinin startını verecektir. Biz buna olan inancımız, halkımızın gösterdiği yoğun ilgiden geliyor. Bizlere destek sözü veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.