Son Dakika Haberler

BU TEKLİFE KİM HAYIR DİYEBİLİR Kİ ?

BU TEKLİFE KİM HAYIR DİYEBİLİR Kİ ?
Okunma : 1.848 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesi semaları daha önce karşılaşmadığımız bir olaya tanıklık etti.Kaşlıca Köyü’nden olan öğretmen İbrahim Ertaş,Tut Hava Sporları Kulübü Pilotları Murat ve Fırat Nalbant ile bir plan yaparak Yamaç Paraşütü eşliğinde evlenme teklifini gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği evlenme teklifi için çok heyecanlı olan İbrahim Ertaş,o anları şu cümlelerle anlattı;

“Ömrümü geçireceğim müstesna insana layık bir teklif olmalıydı. Çünkü bir ömür dertlerimi, üzüntülerimi, sevinçlerimi, başarılarımı ve daha birçok şeyi birlikte göğüsleyeceğim bayan için yapılacak her şey değer de artar bile. İlçemizde yapılan paraşüt etkinliklerini biliyordum. Araştırdım paraşütle evlilik teklifi genelde batıda veya kıyı kentlerimizde yapılmış. Neden ben de kendi ilçemde böyle bir imkan varken böyle bir güzellik yapmayayım diye düşündüm.Daha sonra etkinliğimizi gerçekleştirdik. Evlilik teklifimi yaptım. Uçuşu kazasız belasız atlattığımıza ayrıca sevindim. Teklifimiz hanımefendi tarafından kabul gördü. Düğün tarihi henüz yok ama yakındır diyeyim. Fırat ve Murat Nalbant kardeşlere bu etkinlikte bana yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kendi arkadaşlarıma da desteklerinden ötürü sonsuz şükranlarımı sunarım”dedi.

Bu mutluluğa ortak olan Fırat ve Murat Nalbant kardeşler ise;

“Bu güzel tabloda emeğimiz olduğu için çok mutluyuz.Başak hanım ve İbrahim beye ömür boyu mutluluklar diliyoruz”dediler.