Son Dakika Haberler

BU FESTİVALİN BİR KISMIDA İLÇEMİZDE OLMALI !

BU FESTİVALİN BİR KISMIDA İLÇEMİZDE OLMALI !
Okunma : 1.773 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesi geçmişten beri sanata ve sanatçıya önem verdi.Yetişkinlerin iyi hatırladığı festival dönemleri oldu.Tut ilçesine akın akın sanatçılar ve sanatseverler geldi.İlçede bir canlılık ve farklı bir hava ortamı oluştu.Günümüzde bir çok kurum ve kuruluş tarafından tanıtılan Tut ilçesinde güzel etkinleri görme zamanı geldi.Adıyaman Filarmoni Orkestrası ve Polifonik Korolar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Orkestra Kurucu Şefi Özgür Oğuz ile görüşen haber sitemiz www.tuthaber.com,Adıyaman Filarmoni Orkestrası ve Polifonik Korolar Derneği tarafından organize edilecek olan 1. Uluslararası Adıyaman Müzik Festivali hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Festival dahilinde Tut ilçemizde de bir konser düzenlenmeli ve Tutlu vatandaşlarımız bu konsere davet edilmelidir.Bu konuda Tut ilçesindeki yetkililerin Adıyaman Filarmoni Orkestrası ve Polifonik Korolar Derneği ile irtibata geçerek,ilçede bir konser planlaması yapabilir.

1. Uluslararası Adıyaman Müzik Festivali’nin,2015 yılının Nisan-Haziran ayları arasında bir tarihte olacağı haber sitemize ulaştı.