Son Dakika Haberler

BOYUNDERE İLKOKULUN’DA ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

BOYUNDERE İLKOKULUN’DA ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Okunma : 1.658 Kere okundu Yorum Yap

 

Tut ilçemize bağlı Boyundere Köyü Boyundere İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen “geleneksel çocuk oyunları şenlikleri” etkinliklerinde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Dört farklı yarışma dalında Tut ilçemize bağlı ilkokulların katılmış olduğu etkinliklere öğrencilerin ve velilerin katılımı oldukça yoğun oldu. Tut İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip YÜCEL Boyundere İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde amaçlarının öğrenciler arasında tatlı bir rekabet eşliğinde güzel vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu belirttiği konuşmasının devamında “geleneksel hale getirmiş olduğumuz çocuk oyunları şenliklerimizi her yıl ayrı bir okulun ev sahipliğinde gerçekleştiriyoruz.

Amacımız hem öğrencilerimizin farklı köy ve okulları görmelerini sağlamak hem de çocuk oyunlarının yeni kuşaklara tanıtılmasını ve öğrenilmesini sağlamaktır.

Emeği geçen tüm katılımcılara ve Boyundere İlkokulu Müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. ” Bu yıl ki çocuk oyunları şenliklerine ev sahipliği yapan Boyundere İlkokulu Okul Müdürü Ömer ERGİN’de katılımcılara hitaben yapmış olduğu kısa konuşmasında çocuk oyunları şenliklerinin en güzel şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını belirti.

Okul müdürü Ömer ERGİN konuşmasının devamında

“öğrencilerimizin yaz tatili başlamadan okulun yorgunluğunu bir nebzede olsun atmalarını sağladık. Etkinliklerin güzel geçmesi için emek harcayan tüm öğretmen arkadaşlarıma ve bizleri yalnız bırakmayan öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyorum dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip YÜCEL, İlçe Şube Müdürü Ali KOCA, Boyudere Köyü Muhtarı Mustafa Mutlu ve Okul İdarecileri ve öğretmenleri yarışmalara başlamadan önce “deleme” oyunu oynayarak hoşça vakit geçirdikleri etkinlikler tüm yarışma dallarında birinci olan Akçatepe Köyü İlkokulu öğrencilerinin madalyalarının takılması ile son buldu.