Son Dakika Haberler

BOYUNDERE İLKOKULU PROJE ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

BOYUNDERE İLKOKULU PROJE ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR
Okunma : 1.632 Kere okundu Yorum Yap

Boyundere İlkokulu, Beslenme Dostu Okul Projesi ve E-Twinning “Ninemin Mutfağından Gelen Sağlık” ve “Bugün Günlerden Tarhana” etkinlikleri kapsamında okulda “Tarhana Çorbası İçme” etkinliği düzenlendi.

Program E-Twinning Portalı üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Öğrenci velilerinin hazırlamış olduğu ve tamamen kendi üretimleri olan tarhana çorbası öğrenci, veli ve misafirlere ikram edildi. Tut İlçe Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık personelleri tarafından “Sağlıklı Beslenebilmek İçin Yapılması Gerekenler” adlı sunum tarhana çorbası içmeye gelen katılımcılara sunuldu. Sunum ardından içilen tarhana çorbaları ile ninelerimizin nasıl sağlıklı ürünler ile beslendiği uygulamalı olarak öğrencilere ve katılımcılara anlatıldı.

Programa katılan Tut Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Tut Devlet Hastanesi Başhekimi Kadir Ferhat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel, Şube Müdürü Abdurrahman Çelik ve misafir okul müdürleri öğrenciler ile birlikte tarhana çorbalarını içtiler.

“Ninemin Mutfağından Gelen Sağlık” programı E-Twining portalı üzerinde canlı olarak da yayınlandı. Tut Kaymakamı ve beraberindeki heyet program esnasında Okul Müdürü Ömer Ergin’den okul ile ilgili bilgiler alarak okulu gezdiler.

Okul Müdürü Ergin program esnasında okullarında yürütülen projeler ve etkinlikler hakkında da bilgiler vererek okullarının E-Twininnig Okulu olarak seçildiğini söyledi. Okulun sınıf öğretmenlerinden Üzeyir Ergül de hazırlamış olduğu sunum ile okulda yapılan çalışmalardan kesitler sundu.

Programa katılan Tut Kaymakamı Onur Şatıroğlu memnuniyetini okulda görevli tüm öğretmenlere iletti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel başta okul müdürü olmak üzere etkinlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tut Devlet Hastanesi Başhekimi Kadir Ferhat “Beslenme Dostu Okul Projesi” kapsamında Boyundere İlkokulu ile her türlü işbirliğine devam edeceklerini söyleyerek etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Boyundere Okul Müdürü Ömer Ergin de tüm katılımcılara ve etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti. Program ikramlarla son buldu.