Son Dakika Haberler

BİR GİDENİN ARDINDAN KAYMAKAM VE MUHTAR

BİR GİDENİN ARDINDAN KAYMAKAM VE MUHTAR
Okunma : 1.440 Kere okundu Yorum Yap

Gıyabında, birazcık ardından konuşmak gibi olacak! Hiç karşılaşma ve tanışma gibi bir fırsatımız olmadı ki yüzlerine de konuşalım Tut dışında yaşayan bizler basından kendilerini tanıyoruz.

İki yıl gibi kasa bir  süre Tut kaymakamlığı görevinde bulunan sayın Mehmet Aksu  başarılı bir yönetici  bir hoş seda bırakıp, Tut Kasabasına veda etti. Ne yaptı diye bilirsiniz? ne yapamadı sorusu Daha gerçekci olur aslında!

İki yılda ne yapılırsa,ağaç fidesi ekseniz meyve vermez,temel atsanız ev bitmez,şehir kalkınma planları bile her beş yılda bir yapıldığı gözönüne alınırsa bu zaman sürecünde ne yapılmayacağı daha iyi anlaşılır

malesef İşte başlanıp da bitirilemeyen; 110 kişilik erkek öğrenci yurdu, Yeni bir hükümet konagının  yapılması,Şehit Mahmut kayan ilk okulun yıkılıp yerine 12 dersllik okul yapılması gibi porojeler  sadece öneri seviyesinde kaldı ki daha Yapılan Dut çalıştayının sonuşları bile yayımlanamadı.Türkiye de ki birokrasi yarım yamalak işlediğinden Mehmet  Aksu nun bıraktığı eksik yamaları yeni kaymakam Onur Satıroğlu’nun yama yapması gerekmekte. Süslü laflar edip makamında oturmamış halk la sıcak ilişkiler kurmş Aksu yapamadıklarıyla güle güle gitsin,Onur Satıroğlu yeni porojelerle hoş gelsin.

Kaymakam Muhtar ilişkisi

Her bir  görevin icrası  ancak idalist, kararlı, düşnen, analiz eden ve poroğramlı bir görevli tarafından başarıla bilir. Salah mahallesi muhtarı Habib Doğan örnek bir muhtar emekleri övgüye değer bir şahıs cami yaptırmak için yardım toplarken İBŞ belediyesinin ve çeşitli kuruluşları tabir yerinde ise kapılarında yatı, yardım temin etdi yapıyı tamamladı.  Belliki Tut kaymakamlığından da talep edip karşılık  bulmuş!

Benim dikkat çekmek istediğim tarafı Yani vefekar da Dilenmeye giderken Çömçeyi(Kepçe) G…üne tutmuyor bir vefa borcu olarak kibar ve dürüsce kaymakamlık makamına bir çiçek bir teşekür.İsdemesini biliyorsan vermesinide bileceksin.Teşekürler Muhtar.