Son Dakika Haberler

BASKAN KİLİÇ’DAN KURBAN BAYRAMİ MESAJİ

BASKAN KİLİÇ’DAN KURBAN BAYRAMİ MESAJİ
Okunma : 904 Kere okundu Yorum Yap

 

Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç Kurban Bayramı Dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Bizim ilçemiz paylaşmanın bereketini, dayanışmanın değerini bilen bir ilçedir. Biz bu sebeple ‘paylaşmanın ve bereketin yurdu Tut ilçesi diyoruz“ dedi.

Başkan Kılıç mesajında Şöyle devam etti

“Bayramlar, bizleri fıtratımızla buluşturan, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren, birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma ve rahmet günleridir. Kurban, yaradana, birbirimize, hakka, hakikate, iyiye, doğruya, güzele yakın olmak demektir.

Bilindiği gibi bayramlar, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir. Gelin hep birlikte bu bayramı da fırsatlara dönüştürelim. Küslüklerimizi, kızgınlıklarımızı, husumetlerimizi bir kenara bırakıp kardeş olmanın, bir olmanın, hazzını hep birlikte yaşayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramın ilcemize, ülkemize milletimize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum”
Mehmet Kılıç
Tut Belediye Başkanı