Son Dakika Haberler

BAŞKAN KILIÇ, KARNE ALACAK ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER, YKS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE DE BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN KILIÇ, KARNE ALACAK ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER, YKS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE DE BAŞARILAR DİLEDİ
Okunma : 975 Kere okundu Yorum Yap

Tut  Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, eğitim öğretim sezonunun sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan öğrencilere iyi tatiller dileyip tebrik ederken, Cumartesi ve Pazar günü Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere de başarı dileklerini sundu.

Başkan Kılıç  yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Veliler; özveriyle sürdürülen bir öğretim yılını daha tamamlandı . Öğrencilerimiz eğitim ve öğretim hayatlarında bir dönem içerisinde ki çalışmalarının karşılığı olan karnelerini alıyor. Unutmamak gerekir ki karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Karne, çocuklarımızın yalnızca o yıl veya dönem içerisindeki başarılarını gösteren bir cetveldir.

Bugün karne alan değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, tatilde sevdikleriyle birlikte dolu dolu, eğlenceli, mutlu ve güzel zamanlar geçirmelerini,  spor yapmalarını ve bol bol kitap okuyarak tatilin keyfini çıkarmalarını diliyorum”

YSK sınavına da değinen Başkan Kılıç , “Eğitim öğretim yılını noktalamamızın ardından, liseyi bitiren ve mezun konumdaki öğrencilerimize de bu hafta Cumartesi ve Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarılar diliyorum. Bunca yıllık emek ve çabalarının karşılığını gönüllerinden geçtiği gibi almalarını arzu ediyorum. Her bir bireyimizin ülkemize milletimize faydalı kişiler olarak kendilerini yetiştirmelerini temenni ediyorum. Eğitim öğretim süresi boyunca öğrencilerimizin üzerinde büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimize de bu tatil süresinde hoşça vakit geçirmelerini dilerim.’’  dedi.