Son Dakika Haberler

BAŞKAN KILIÇ İTFAİYE VAADİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN KILIÇ İTFAİYE VAADİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Okunma : 1.622 Kere okundu Yorum Yap

Başkan Kılıç itfaiye vaadini gerçekleştirdi;
Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, seçim öncesindeki vaatleri arasında yer alan itfaiye aracı vaadini yerine getirdi.

Tut ilçe Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından itfaiye aracı tahsis edildi. Seçildiği günden beri ilçeye hizmet etmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Kılıç, Türkiye Belediyeler Birliği ile yaptığı görüşme sonuç verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Tut Belediyesine hibe edilen aracı, Belediye binası önünde Belediye Başkanı Mehmet Kılıç teslim aldı.
Göreve geldiği günden beri ilçemizin sorunlarına bir bir el atan Başkan Kılıç Geçen Hafta Ankara temaslarında ilçemizin Sorunlarını Ankara da Yetkililere iletti Duyarsız Kalmayan yetkililer ilçemize Sıfır İtfaiye aracı bugün ilçemize geldi .

‌Konu ile ilgili Açıklama yapan Başkan Kılıç :”İlçemiz de önemli bir eksiği olan itfaiye aracına bugün itibariyle gidermiş bulunduk yaz mevsiminde herhangi bir yangında hızlı bir şekilde müdahale edeceğiz değerli katkılarından dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yerel yönetimler Sorumlusu Seyit Toruna, Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Ak parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın’a Gaziantep büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e Fethi
Yasar’a Ve Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ederim “dedi

Amber Tutal
Tut Haber