Son Dakika Haberler

BAŞKAN KILIÇ İSTANBUL’DAN TUT’A TIR DOLUSU HİBE İLE GELDİ

BAŞKAN KILIÇ İSTANBUL’DAN TUT’A TIR DOLUSU HİBE İLE GELDİ
Okunma : 292 Kere okundu Yorum Yap
TUT BELEDİYESİ’NİN STANDINA BÜYÜK İLGİ
Adıyaman’ı, sahip olduğu tüm değerlerle İstanbul’da tanıtmak amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Adıyaman Tanıtım Günleri”nde Tut Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Mehmet Kılıç Tanıtım Günleri için gittiği İstanbul’da, ilçe adına çok önemli hibeler almayı başardı.
6-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yeni Kapı etkinlik alanında düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri’nin açılışını TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop yaptı. Tanıtım Günleri’ne her yıl olduğu gibi bu yıl da modern bir stand ile katılan Tut Belediyesi, ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı başardı. Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, misafirleri ilçenin simgesi olan yamaç paraşütü görselinin önünde ağırladı ve misafirlere ilçeye özgü tut başta olmak üzere yöresel ürünleri kendi elleriyle ikram etti.
Büyük ilgi gören Tut Belediyesi’ni ziyaret edenler arasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Adıyaman’daki kamu ve özel sektör temsilcileri de yer aldı.
MEHMET KILIÇ ELİ BOŞ DÖNMEDİ
Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, Tanıtım Günleri kapsamında gittiği İstanbul’da boş durmadı. İlçenin eksiklerini önceden belirleyen Başkan Kılıç, Büyükşehir ve ilçe belediyelerini ziyaret ederek, destek talebinde bulundu. Son derece yararlı görüşmeler yapan Başkan Kılıç, 1 tır dolusu hibe yardımını Tut’a aktarmayı başardı. Yardımlar, dün itibariyle İstanbul’dan Adıyaman’a yola çıktı.
Duyarlılık gösteren herkese teşekkür eden Kılıç “Tut için yapılacak hangi görev varsa yapmaya hazırım. Sorumluluk almaktan asla kaçmam. Tanıtım Günleri kapsamında gittiğimiz İstanbul’da, belediyelerden bazı taleplerimiz vardı. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Geçmişte de bu yardımları almıştık. İkili ilişkilerimiz çok iyi. İlçem adına yapılacak ne varsa elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bu vesileyle hem Tanıtım Günleri’nde bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize hem de taleplerimizi geri çevirmeyen yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.