Son Dakika Haberler

BAŞKAN KILIÇ COVİD-19 U YENDİ

BAŞKAN KILIÇ COVİD-19 U YENDİ
Okunma : 580 Kere okundu Yorum Yap

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve ve rahatsızlığı sonrası tedbir amaçlı bir süre hastanede gözetim altında tutulan Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç tamamen iyileşti. Kılıç ve eşinin yapılan ikinci testlerinde COVİD-19 a rastlanmadı.

Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ve eşinin hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasından sonra taburcu edildiği öğrenildi. Hafta sonuna kadar evinde istirahat edecek olan Başkan Kılıç’ın Pazartesi günü görevine başlayacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili telefonla ulaşarak görüşlerini aldığımız Başkan Kılıç “Dünyayı kasıp kavuran covid-19’a maalesef bizde yakalandık. Her zaman tedbirli olmaya gayret ettim. Ben halkın içerisinde bir insanım ama bundan sonra daha da dikkatli olacağım. Şu anda tamamen iyileştim. Bu süreçte beni arayıp soran tüm dostlarıma, ilçe sakinlerimize ve partimizin üst düzey temsilcilerine teşekkür ederim. Hafta başında yeniden görevimin başına dönerek ilçe halkımıza hizmetlerimize kaldığım yerden devam edeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.