Son Dakika Haberler

BASKAN KILIÇ 15 TEMMUZ MESAJİ YAYIMLANDI

BASKAN KILIÇ 15 TEMMUZ MESAJİ YAYIMLANDI
Okunma : 931 Kere okundu Yorum Yap

 

 

BASKAN KILIÇ 15 TEMMUZ MESAJİ YAYIMLANDI
Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün 5. yılının geçmesinin ardından mesaj yayınladı

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi aziz milletimize ve bu topraklara yapılan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir.

Bağımsızlık ruhuyla bir arada hareket eden Türk Milleti tarafından darbe girişiminin engellediğini belirten Başkan Kılıç;
“Yüce Türk Milletinin karakteri birçok erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir.

Yüce önderimiz Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden ayrılmadığımız sürece bu ülkede 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanması mümkün değildir.
Türkiye’ye, milli iradeye, demokrasiye, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine sabır, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.
MEHMET KILIÇ
TUT BELEDİYE BASKANİ