Son Dakika Haberler

Başkan Harıkçı; “Camiamıza Yakışır Bir Açılış Gerçekleştirdik

Başkan Harıkçı; “Camiamıza Yakışır Bir Açılış Gerçekleştirdik
Okunma : 570 Kere okundu Yorum Yap


Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği başkanı Metin Harıkçı, Dernek binası açılış törenine iştirak eden, mesaj gönderen iyi dilek temennisinde bulunan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Yakın bir zamanda kurularak Adıyaman’da İnternet Medyası üzerine ilk ve tek dernek olma özelliğine sahip olan Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği, geçtiğimiz Cuma günü görkemli bir açılışa imza attı.
23 Aktif internet sitesi ile yola çıktıklarını ifade eden başkan Harıkçı; “Pandemi nedeniyle dernek açılışımızı bir süre bekletmiştik. Kısmet oldu ve geçtiğimiz Cuma günü hep birlikte güzel bir açılış yapmanın sevincini yaşadık. Açılış törenimize katılan Milletvekillerimize, İl, İlçe ve Belde belediye başkanlarımıza, Kurum Müdürlerimize, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimize, Siyasi Parti İl ve İlçe başkanlarımıza, Gazeteci Meslektaşlarımıza, dost, akraba, arkadaşlarımıza, il dışında olup mesaj atan, telefonla bizzat hayırlı olsun dileklerini ileten herkese şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu