Son Dakika Haberler

ANADOLU HAYAD’TAN TIP VE DOĞUM HASTAHANESİ’NE ZİYARET

ANADOLU HAYAD’TAN TIP VE DOĞUM HASTAHANESİ’NE ZİYARET
Okunma : 1.322 Kere okundu Yorum Yap

Anadolu Hasta Ve Hasta Takını Hakları Derneği Anadolu Hayad  Başkanı Yusuf Babar ve yönetim kurulu üyeleri yeni yerine taşınan kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi yöneticilerini ve Diş fakültesi yöneticilerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Başhekim İbrahim Tunç ve Hastane müdürü Mehmet Turan tarafından karşılanan Anadolu Hayad Yönetim kurulu  hastane yöneticilerine hizmet verecekleri yeni binalarında başarılar dileyip çalışma ortamları hakkında bilgi aldılar. Başhekim Tunç öncelikle hizmet verdikleri kesimin temsilcisi durumundaki Anadolu Hayad Derneğinin yönetim kurulunun, kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek  yeni taşındığımız hizmet binasının otelcilik hizmeti anlamında daha rahat bir ortam olduğunu vatandaşa hizmet noktasında daha kaliteli hizmet sunacaklarını ifade ettiler. Dernek Genel başkanı Yusuf Babar ise Hasta ve hasta yakınlarına hizmet konusunda yeni yerin konfor bakımından daha iyi olacağını  ancak bir an önce Eğitim ve araştırma hastanesinin yanında planlanan Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesisin inşaatına başlanılması gerektiğini söylediler. Bunun yanında Hasta ve hasta yakınlarının dert yandığı hekim sıkıntısı konusunda idarenin  acilen çözümler üretmesi gerektiğini de beyan ettiler.

Anadolu Hayad yönetim kurulunun diş fakültesi ziyaretinde ise Diş Fakültesi dekanı Yasin Çiçek ve Dekan yardımcısı Osman Tekin tarafından ağırlandılar.

Diş fakültesi Dekanı Çiçek bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek , fakültenin çalışmalarından bahsettiler. Henüz yeni olmalarına rağmen çene cerrahisi ,ortodonti  alanında dışarıya sevklerin azaldığını  ve bazı alanlardaki hekim eksikliklerini ve cihaz eksikliklerini giderdikleri takdirde ile ve bölge insanına daha iyi hizmet edeceklerini söylediler. Yine  bazı konularda  eğitim ve araştırma hastanemizle kordine çalışılması noktasında daha iyi hizmet vereceklerini söyleyip o zaman dışarıya sevk noktasında minimuma indirmiş olacağız dedi . Anadolu Hayad genel Başkanı Yusuf babar ise kısa bir zamandır açılmış olmasına rağmen  alanında uzman kişilerce hizmet sunan diş fakültesinin çalışmaları takdire şayandır ifadelerini kullandı. implant yapılıp yapılmayacağı konusundaki sorularuna Diş fakültesi dekanı Yasin çiçek bu konuda ciddi çalışmaları olduğunu en kısa zamanda başlayacaklarını söylediler.

Anadolu Hayad Başkanı Babar ve yönetim kurulu , diş fakültesi yönetim kurulunun her zaman yanlarında olduklarını ve başarılar dilediklerini söylediler.