Son Dakika Haberler

ANADOLU HAYAD SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HASTANIN HAKLARINI ANLATTI

ANADOLU HAYAD SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HASTANIN HAKLARINI ANLATTI
Okunma : 1.489 Kere okundu Yorum Yap

Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği , Adıyaman  Gözde Hastanesi’nde  çalışan sağlık personellerine hasta hakları,sağlık çalışanlarının hakları ve hak arama yollarını anlattı.

İki gün süren  eğitimi  Anadolu HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar ve Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği üyesi Abuzer Özavcı  verdi.

Gözde Hastanesi  Yöneticisi  Selda Çalışkan, vizyon olarak hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti sunmak için ellerinden  gelenin  en iyisini yapmak  zorunda olduklarını bu yüzdende personellerine  periyodik  ve planlı olarak eğitimler  verdiklerini  bu eğitimlerden en önemlilerinden olan  hasta ve hasta yakınlarının hakları konusunda  da eğitim almaları gerektiğini  söyleyip , Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği’nin bu eğitimi vermeleri ayrı bir önem arz ettiğini belirtti.

Gözde Hastanesi  Yöneticisi  Selda Çalışkan;

“Adıyaman’da bu alanda bir derneğin oluşu  bizleri mutlu etmiştir. Gözde Hastanesi Gurubu olarak Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği Genel Başkanı ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Anadolu HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar ise şöyle konuştu;

“Gözde Hastanesi’nin hasta ve hasta yakınlarına yönelik kendi personellerine böyle bir eğitimi aldırmaları gayet bizleri memnun etmiştir. Sağlık çalışanlarının hizmet sundukları kesimin haklarını bilerek  hareket etmeleri  kendi açılarından önem arz etmektedir.  Bundan sonra  ulaşabildiğimiz toplumun tüm kesimlerine  hasta haklarını ve çalışan haklarını anlatmaya çalışacağız . Eğitimlerimiz hız kesmeden devam edecektir. İlimizde hasta hakları konusundaki bu duyarlılıklarından dolayı Gözde Hastahaneleri Grubu’na ve yöneticisi Selda Çalışkan hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.İki gün süren eğitim sonunda katılan personele katılım belgeleri verilmiştir.”