Son Dakika Haberler

ADIYAMAN ÜLKÜ OCAKLARI AÇILIŞ ŞÖLENİ DÜZENLİYOR

ADIYAMAN ÜLKÜ OCAKLARI AÇILIŞ ŞÖLENİ DÜZENLİYOR
Okunma : 1.043 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman Ülkü Ocakları tapusunu aldığı yeni binasının açılışını bir şölenle gerçekleştirecek. Yıllardır kira kira dolaşmanın verdiği sıkıntılardan kurtulmak amacıyla bina almak için daha önce bir kampanya başlatan Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı bu çalışmasını tamamlayarak özlemini çektiği binasına kavuştu. Adıyaman Ülkü Ocaklarının önderliğinde başlatılan bu kampanyaya Adıyamanlı Ülkücülerin yoğun destek verdiği görüldü.

Hem yeni binanın açılışını gerçekleştirmek hem de binanın alımında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ülkücü Harekete teşekkür mahiyetinde bir şölen gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan şölene Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi, Malatya Ülkü Ocakları Mehteran Takımı ve Ali Kınık katılacak. Ocak binasının açılışını Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz, Malatya Ülkü Ocaklarının Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleştirecek.

Akabinde ise Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçısı Ali Kınık sahne alacak. Konuyla ilgili olarak Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Sayın Ali Önat şunları söyledi: “Ülküdaşlarımızın büyük fedakarlıklarda bulunarak maddi ve manevi destekleriyle ocak binamızı almış bulunmaktayız. Ocak binamız öncelikle kutlu davamızın kutlu hareketi Ülkücü harekete ve Adıyaman Ülkü Ocaklarına hayırlı uğurlu olsun!

Bu kutlu dergahta vatanını ve milletini seven ahlaklı imanlı Ülkücü gençlik yetiştirmeyi nasip eylesin. Ocağımızın açılış şölenine tüm halkımız davetlidir. Saygı ve sevgilerimle…” Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığının düzenlediği açılış şöleni 07.05.2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.