Son Dakika Haberler

ADIYAMAN İÇİN ÇAL EKİBİ TUT İLÇESİNDE !

ADIYAMAN İÇİN ÇAL EKİBİ TUT İLÇESİNDE !
Okunma : 1.792 Kere okundu Yorum Yap

Geçtiğimiz yıl büyük emekler ile hazırlanan Adıyaman İçin Çal Projesi 1 Ocak 2015 tarihinde ilk klibini yayınlamıştı.İlk klibinde “Düz Dara” adlı eser söylenmişti.

Adıyaman İçin Çal Projesi ekibi bu yılda 1 Ocak 2016 tarihinde paylaşacağı ikinci klibin hazırlıklarını ve çekimlerini sürdürüyor.

Adıyaman İçin Çal 2’de merhum Ragıp Binzet’e ait olan “Altın Yüzüğüm Kırıldı”ve “Şalvarlı Gelin”isimli türküler seslendirilecek.

İlk klip Doremi Sanat Merkezi’nin katkıları ile gerçekleşirken 1 Ocak 2016 tarihinde yayınlanması planlanan ikinci klibinde İşadamı Mahmut Yaman’ın desteği gerçekleşeceği belirtildi.

İkinci klip çekimleri için Tut ilçesine gelen Adıyaman İçin Çal Projesi Sahibi Kadir Korkmaz;

“İkinci projemizin çekimlerinin bir bölümünü ilçelerde yapmaya karar verdim.İlk olarak Tut ilçesini tercih ettim.Tut ilçesinin daha çok tanıtılması ve turizmin geliştirilmesi gerektiğine inandım.Bu gayede Adıyaman için Çal 2 projesinde ilçenin 3 ayrı mevkisinde klip çekimleri yapacağım.Çekimlerin ilk bölümünü tamamladık.Çanakçı’da bulunan şelalede klibimizi çektik.Diğer çekimlerde ilçede yapılan Yamaç Paraşütü Sporu’nu ve diğer tarihi yerleri de tanıtmayı planlıyorum.1 Ocak 2016 tarihinde klibimiz yayında olacak.Son olarak bize karşı konukseverliğinden dolayı Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı’ya ve Tut İlçe Jandarma Komutanlığı’na teşekkür ediyor, Tut halkına saygılarımı sunuyorum”dedi.

 

İŞTE ADIYAMAN İÇİN ÇAL PROJESİNİN İLK KLİBİ ! 

https://www.youtube.com/watch?v=e1JYLwbfeZE