Son Dakika Haberler

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI
Okunma : 1.076 Kere okundu Yorum Yap

 

Tut’da 29 Ekim cumhuriyet bayramı’nın 93. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 09:00’da Atatürk büstüne çelenk sunma töreniyle başladı. Kaymakamlık Bahçesindeki törene; Kaymakamımız Mehmet Aksu, İlçe Garnizon Komutanı J.Ütğm. Mehmet Uçar, İlçe Belediye Başkan Cemal Avcı, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törenin ardından Kaymakamımız Mehmet Aksu, makamında gerçekleşen tebrikât töreninde tebrikleri kabul etti.
Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni Fatih İlkokulu bahçesinde saat 09:30’da başladı. Fatih İlkokulu tarafından organize edilen kutlama töreninde  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakamımız Mehmet Aksu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Törende, öğrenciler tarafından şiirler okundu, tiyatro gösterisi sergilendi, Fatih İlkokulu anasınıfı ve özel eğitim sınıfı öğrencileri gösterilerini sundular.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Merkez ve Köy okulları arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında ve futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakamımız, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından verildi.
Çoşkulu geçen tören sonunda Kaymakamımız ve protokol üyeleri, kutlama töreninin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.