Son Dakika Haberler

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Okunma : 1.671 Kere okundu Yorum Yap

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milletimize özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin ve yeni bir devletin yolunu açan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesindeki kutlama törenine Kaymakamımız Mehmet AKSU,  İlçe Garnizon Komutanı J.Ütğm. Mehmet UÇAR, İlçe Belediye Başkanı Cemal AVCI, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Polis Mahmut KAYAN İlkokulu tarafından tertiplenen törende, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Şehit Polis Mahmut KAYAN İlkokulu Sınıf Öğretmeni Seher ÖZKAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Kutlama töreninde, ilçemiz anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri hazırlamış oldukları gösterilerini öğretmenleri koordinatörlüğünde sergilediler. Törende ayrıca öğrenciler tarafından şiirler okuldu, yarışmalar oynandı.
Törenin sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ile çeşitli spor dallarındaki turnuvalarında dereceye giren öğrenciler Kaymakamımız ve diğer protokol üyeleri tarafından ödüllendirildiler.
Kaymakamımız Mehmet AKSU ve protokol üyelerinin, töreninin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen yönetici ve öğretmenleri tebrikleriyle tören sona erdi.