Son Dakika Haberler

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Okunma : 1.274 Kere okundu Yorum Yap
Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.
Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Atatürk Ortaokulu bahçesindeki törene başta Kaymakamımız Mehmet Aksu olmak üzere, İlçe Garnizon Komutanı J.Ütğm. Necip Kacar, İlçe Belediye Başkan Vekili Muttalip Gültekin, diğer protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan kutlama töreninde Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Tonguç Yücel Zengin günün anlam ve önemi belirten konuşmasını yaptı.
Törende, Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi Folklor Ekibi ve Jimnastik Grubu gösterilerini sergilediler.
Konuklar tarafından büyük beğeniyle takip edilen programda ayrıca öğrenciler tarafından komedi dans üçlüsü gösteri sergilendi, halat çekme, su taşıma ve çuval yarışları yapıldı.
Ödül töreninde Adıyaman’da düzenlenen Halk Oyunları yarışmasında dereceye giren Tut ÇPAL Halk Oyunları Ekibine, Genç Kızlar Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrenciler ile Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakamımız Mehmet Aksu  ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Ödüllerin verilmesinin ardından Kaymakamımız ve protokol üyeleri, programı hazırlayan Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerine teşekkür ettiler.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreninin ardından Kaymakamımız Mehmet Aksu, Atatürk Ortakulu’ndaki Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirdi.
Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmaları inceleyen Kaymakamımız, eserlerle ilgili öğrenciler ve öğretmenlerden bilgi aldı.
Haber:tuthaber.com Haber Merkezi