Son Dakika Haberler

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK MESAJI !

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK MESAJI !
Okunma : 1.257 Kere okundu Yorum Yap

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 19 Eylül Pazartesi günü başladı.Kimi okula yeni başladı,kimi bir üst sınıfa geçmenin heyacanını yaşadı.En az öğrenciler kadar ailelerde bu heyecana ortak oldu.

Okulların açılması ile birlikte yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili ilk mesaj Tut Fotoğraf Paylaşım Grubu’ndan geldi.Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta 5 bin 600’e yakın üyesi bulunan grupta şu mesaj paylaşıldı;

“Değerli veliler,

Gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerin olduğu kadar sizlerin de emeği vardır. Hiçbir zaman unutmayalım ki, iyi bir toplumun temeli ailede atılır. Bir aile değerlerine ne kadar sahip çıkarsa, toplum da o kadar sağlam olur. Eğitim öğretimin üç ayağından birinin sizler olduğunuzu unutmayınız. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2016–2017 eğitim öğretim yılınızı tekrar kutluyor ve enerji dolu, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeniz dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyoruz.”

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi