Son Dakika Haberler

YAYLİMLİ KÖYÜ KADİN MUHTAR İSTİYOR

YAYLİMLİ KÖYÜ KADİN MUHTAR İSTİYOR
Okunma : 1.509 Kere okundu Yorum Yap

 

Yaylimli Köyü Muhtar Adaylığını aylar öncesinden açıklayan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Safiye Yüksel, Köy sakinlerinin sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Yıllardır işine, evine, ailesine ve çevresine özen gösteren bir kişilik olarak tanınan Safiye Yüksel, işine ve ailesine gösterdiği özeni tüm Yaylimli Koyune yansıtmak istiyor. Başarılı bir Anne ve ev Hanımı olarak Koyune muhtar adayı olan Safiye Yüksel , Yaylimli Köyü sakinleriyle sık sık bir araya gelerek onların derdini ve taleplerini dinliyor ve muhtar seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlatıyor.

Yaylimli Köyü sakinlerinin özellikle kadın muhtar istediklerini ifade eden Yüksel ,köyümüze bir kadın eli değmesi gerektiğini ve birçok kadına ışık olacağını belirterek şöyle devam etti:

“Kadınların ev ve iş hayatındaki başarısını yerel yönetimlerde de bir anne titizliği ve şefkati ile başaracağı inancıyla Yaylimli Köyü sakinlerinin desteklerini beklediğini vurgulayan Yüksel köyde kadınların gür sesi olmak istediğini bir kez daha yineledi.”

Amber Tutal
Tut Haber Merkezi