Son Dakika Haberler

YAŞLILARIMIZIN EVLERİNE SICAK YEMEK SERVİSİ

YAŞLILARIMIZIN EVLERİNE SICAK YEMEK SERVİSİ
Okunma : 1.157 Kere okundu Yorum Yap
İlçemizde göreve başladığından bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla halkın sevgisini kazanan Kaymakamımız Mehmet AKSU, yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak birkez daha halkın takdirini kazandı.
Kaymakamımız Mehmet AKSU,  “Yaşlılara Sıcak Yemek”  proje kapsamında; İlçe merkezi ve köylerinde yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlara günlük 1 öğün sıcak yemek yardımında bulunulduğunu, uygulanan proje sayesinde devletin şefkat elinin yoksul vatandaşlara uzatıldığını söyledi.
VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN
Tut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca, tespit edilen yardıma muhtaç, yaşlı, engelli ve mutfağı yemek yapma konusunda yeterlilik taşımayan 70 aileye bir öğün günlük sıcak yemek servisi yapılıyor. Vatandaşlara dağıtılan yemeklerin kontrolünü yapan Kaymakamımız Mehmet AKSU vatandaşlara günlük sıcak yemek dağıtımı konusundaki görüşlerini sordu. Uygulanan günlük sıcak yemek dağıtımı hakkındaki memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Kaymakamımız Mehmet AKSU’ ya teşekkür ettiler.
PROJE MALİYETİ 18 BİN TL
Günlük 70 aileye bir öğün sıcak yemek servisi projesinin toplam maliyetinin 18 bin TL olduğunu vurgulayan Kaymakamımız Mehmet AKSU’ya, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit edip ihtiyaç sahiplerine yardımların zamanında ve eksiksiz ulaşmasını sağlamak bizim için çok önemli. Bu anlamda sıcak yemek dağıtımı yapılan evleri gezerek uygulamayı yerinde gördük. Genel anlamda vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek girmesinden çok mutlu olduklarını gördüm. Vatandaşlarımızın projemizden memnuniyeti bizleri de memnun etmiştir. Bizim amacımız da vatandaşlarımızı mutlu edebilecek nitelikte hizmet etmek, onlara devletimizin şefkat elini uzatmaktır” şeklinde konuştu.