Son Dakika Haberler

TUT’LULAR BİRLİĞİ BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

TUT’LULAR BİRLİĞİ BURS BAŞVURULARI BAŞLADI
Okunma : 945 Kere okundu Yorum Yap

Tutlular birliği 2018-2019 öğrenim yılında burs Tutlu öğrencilere burs vereceğini acıkladı

geçtiimiz yılda üniversite okuyan 25 tutlu öğrenciye burs veren Tutlular Birliği bu desteği bu sene eğitim dönemin de devam ettirecek

Tutlular Birliğinden Yapılan açıklama şöyle:

“Tutlular birliği olarak, başlatmış olduğumuz Tutta ikamet edipte üniversite öğrenimi gören öğrencilere yapmış olduğumuz burs desteğinde ikinci yıla girmiş bulunmaktayız.
Gönül isterdi ki, burs desteğinin bütün üniversite öğrencilerine verilmesi. Ancak öğrencilerimiz ve aileleri takdir eder ki, bununla ilgili bütçenin kısıtlı olması ve bundan dolayı alınan karar ile öğrencinin maddi durumu ve başarısı değerlendirilerek, bu yıl burs alacak öğrenci sayısını 25 olarak belirlemekteyiz.
Ailelerimiz ve öğrencilerimizden ricamız; bu konuda bizleri yanlış anlamamaları ve gerekli hassasiyeti göstererek doğru bilgiler ile desteğin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında bizlere yardımcı olmalarıdır.
Geçen yıl Tutlular Birliğine desteklerinden dolayı iş insanlarımıza ve bireysel olarak yardımda bulunan, maddi manevi yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.

Bütün öğrencilerimize yeni öğrenim döneminde başarılar dileriz.”

Başvurular 17/09/2018 de başlayıp 24/09/2018 tarihinde son erecek

burs alacak öğrenciler ekimin ilk haftası belirlenecek mesaj  ıle bilgilendirme yapılacak

burs ödemeleri ekim 15 de başlayacak ve 9 ay boyunca devam edecek 

Şartları Tutan öğrenciler Başvuru formunu doldurduktan sonra  

tutisadamlaribirligi@hotmail.com Mail adresine 24/09/2018 tarihine kadar atacak veya Tut ziraat bankası karşında bulunan Melisa Bebe giyim dükkanına  Mehmet Dontaş’a başvuru formunu elden teslim edebilir

Amber Tutal

Tut Haber Merkezi