Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR GALİBİYETE HASRET KALDI

TUT GENÇLİK SPOR GALİBİYETE HASRET KALDI
Okunma : 1.480 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman 1.Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Tut Gençlik Spor galibiyete hasret kaldı.Ligin ilk dört haftasında puan alamayan takımda tehlike çanları çalıyor.

Tut Gençlik Spor Adıyaman 1.Amatör Lig B Grubu’nda 4.haftada sahasında karşılaştığı Sincik Gönüllüleri Spor’a 6-1 mağlup oldu.

2014-2015 sezonunda Adıyaman 2.Amatör Ligi’nde gösterdiği başarıyla üst lige yükselen Tut Gençlik Spor,1.Amatör Ligi’nde ki sezonlarda grubundaki diğer takımların ligden çekilmesi veya ligden ihraç edilmesiyle grupta kaldı.

2015-2016 sezonunda 1 takımın alt lige düşeceği 10 takımlı grupta Kahta Belediye Spor’un ligden ihracı ile rahat bir nefes aldı ve 10 puan toplayarak grubu dokuzuncu sırada tamamladı.

2016-2017 sezonunda ise 2 takımın alt lige düşeceği 11 takımlı grupta Besni İdman Yurdu ve Boztepe Spor’un ligden ihracı ile rahat bir nefes aldı ve 18 puan toplayarak grubu dokuzuncu sırada tamamladı.

Başarısızlığın tamamını yönetime,teknik heyete ve futbolculara yüklemekte haksızlık olur.Maddi imkansızlıkların bir türlü çözülememesinin de başarısızlıkta önemli bir payı var.

Tut Gençlik Spor 5.haftada BAY olacak.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi