Son Dakika Haberler

REŞADİYE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AZİM KEVEN İDDİALI

REŞADİYE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AZİM KEVEN İDDİALI
Okunma : 1.901 Kere okundu Yorum Yap

 

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne 6 gün kaldı. Bir yandan belediye başkan adayları ve siyasiler, diğer yandan ise muhtar adayları seçmenlerle buluşuyor, desteklerini istiyor.

Tut ilçemiz Reşadiye Mahallesi Muhtar Adayı Azim Keven 31 Mart yerel seçimleri için gümbür gümbür geliyor.

50 yaşında, evli ve 4 çocuk babası olan Keven ticaret işleri ile uğraşmaktadır. Doğduğu günden beri Reşadiye Mahallesi’nde yaşadığını belirten Keven “Beş dakika düşün, beş yıl pişman olma!” sloganı ile adaylığını koyduğunu belirtti.

Keven, “Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Mahallemizin sorunları ve eksikleri var, biz bu problemleri çözmek için bu yola baş koyduk. Hizmet için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya hazırız, bu yüzden maha lle sakinlerimizin desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Reşadiye Mahallesi Muhtar Adayı Azim Keven : “Sayın mahalle sakinlerimiz, mahallemizde bazı eksiklikler var ve bu eksiklikler belediye ile görüşmelerimiz neticesinden çözüme kavuşacaktır. Bunlara kısaca değinmek gerekirse:

– Yardıma muhtaç ailelerimizin sorunlarıyla adaletli bir şekilde, en iyisini ve en güzelini yapmak kaydıyla (S.T.K Diyaloguyla) ilgileneceğiz.

– Engelli kardeşlerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek onların tüm hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacağız.

– Mahallemizde sokak sokak gezirek eksikleri tespit edeceğiz ve mahallemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri ilgili kurumlardan talep edeceğiz.

– Daha temiz bir Reşadiye için çevre temizliğine dikkat edeceğiz, ağaçlarımızın bakımını yapacağız.

Sizlerin desteğiyle beraber mahallemize hizmet etmek istiyoruz.

Tarafımıza yapılan başvuruları cevapsız bırakmayacağız, hiçbir başvuruyu sümen altı etmeyeceğiz.

Halka Hizmet, Hakka Hizmet!
Beraber yaşıyorsak beraber yönetelim.

Saygı ve sevgilerimle…

Azim KEVEN
Reşadiye Mahallesi Muhtar Adayı