Son Dakika Haberler

Pandemi Sürecini En İyi Şekilde Yürüttük”

Pandemi Sürecini En İyi Şekilde Yürüttük”
Okunma : 496 Kere okundu Yorum Yap


Coronavirüs salgını sonrası hastane olarak her türlü önlemi aldıklarını belirten Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi yönetim kurulu başkanı Derviş Dal, pandemiden arındırılmış bir hastane olarak hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını sürecini devletimizin en iyi şekilde yürüttüğünü belirten Dal, bizler devletimize güveniyoruz, devletimizin yanındayız, bölge halkına en iyi sağlık hizmetini vermek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
“PANDEMİ DIŞINDA KALAN TEK HASTANEYİZ”
Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgının başlamasıyla birlikte hastane olarak her türlü tedbiri aldıklarını dile getiren Dal; “Pandemi sürecinde devlet hastanesi Covidli hastaları kabul ederken, hastane olarak bölgede pandemiden arındırılmış bir hastane olsun diye acil durumlar haricinde son bir yıldır Covidli hasta kabul etmedik, etmemeye de devam ediyoruz. Adıyaman ve bölge halkının güvenle gelebileceği bir nokta olmak istiyoruz. Şu anda bildiğimiz kadarıyla pandemi dışında kalan tek hastane biziz. Hastane çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınlarımızın sağlıklarını ön planda tutarak, hastanemizde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak, hastanemizin bütün alanlarında düzenli bir şekilde dezenfektan çalışmasını titizlikle sürdürmekteyiz. Hastane yönetimi ve çalışanlarımızla birlikte amacımız ilimiz ve bölge halkına sağlık alanında en iyi hizmeti sunmaktır.” şeklinde konuştu.
“UZMAN HEKİMLERİMİZ VE SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”
İlk günkü heyecanla sağlık alanında hizmet vermeye devam ettiklerin belirten yönetim kurulu başkanı Derviş Dal; “Sağlık sektöründe hizmete açmış olduğunuz 6 bin metre kare olan hastanemizin fiziki durumunu aradan geçen zaman zarfında 10 bin metre kareye yükselttik. 13 branşta hekim arkadaşımızla hizmet vermeye başlamıştık, şimdilerde 26 uzman hekim arkadaşımız hizmet vermeye devam etmektedir. Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte sayın Cumhurbaşkanımızın ülke geneli çağrısı üzerine çalışanlarımızla yolumuza devam ettiğimiz gibi, istihdam konusunda de elimizden geleni yaparak eksik bölümlerde personel sayımızı tamamlamış durumdayız. Hastanemizin fiziki yapısını 10 bin metre karenin üzerine çıkarıp, yatak kapasite sayımızı 150 yatağa yükseltmek için çalışmalarımıza başladık, yatırım teşviklerimiz alınmış durumda. Bu yatırımlarımızı 2021 yılı sonuna kadar bitirmeye gayret edeceğiz. Biz Adıyaman’a güveniyoruz, Adıyamanlıların da bizlere güvenmesini istiyoruz. Güzel Adıyaman’ımızın sağlık sistemine katkıda bulunmaktan onur duymaktayız. Kaliteli sağlık hizmetini, özel hastanecilik zihniyetiyle tüm halkımıza sunmak, mutlu, güler yüzlü bir topluma ulaşmak, hastanemiz kapısından giren tüm vatandaşlarımıza en iyi, hızlı hizmeti sunmak ana görevimizdir. Konusunda uzman doktorlarımız ile güler yüzlü personellerimiz, son teknolojik cihazlarımız ile donatılmış hastanemiz hizmetinizdedir. Sağlıklı günler dileriz” dedi.