Son Dakika Haberler

NASIL BİR TUT İSTİYORSUNUZ?

NASIL BİR TUT İSTİYORSUNUZ?
Okunma : 2.204 Kere okundu 2 Yorum

İsviçre’nin Zürich kentinde yaşayan Tutlular  tarafından kurulan Tutlular Yardımlaşma Derneği 19 Nisan 2015 tarihinde “Nasıl Bir Tut İstiyorsunuz” konulu toplantı yapılacaktır.

Tutlular Yardımlaşma Derneği tarafından sitemize şöyle açıklama geldi:

“Değerli Hemşerilerimiz, Değerli Tutlullar, Derneğimiz, 19 Nisan 2015 Pazar günü bir toplantı daha düzenliyor. Toplantıya üyemiz olan ve olmayan bütün hemşerilerimiz davetlidir. Toplantıda, “Gelecekte nasıl bir Tut görmek istiyorsunuz? Sizin veya Tutlular Yardımlaşma Derneği’nin o görmek istediğiniz Tut’a katkısı ne olabilir?” sorusuna yanıtlar aramayı düşünüyoruz.

Tut İlçesi Belediye Başkanı Cemal Avcı ve Kaymakamı Mehmet Mut toplantımıza katılacaklardır. – Toplantı arasında döner, salçalı bulgur pilavı ve salata servisi yapılacaktır

Güzel ve yararlı bir toplantı olacağını düşündüğümüz bu toplantımıza katılacağınızı umuyor, sağlık ve başarı dileklerimizle selamlarımızı yolluyoruz.”

 

Bizde Tut Haber takipçilerinin “Nasıl Bir Tut İstiyor” düşüncelerini merak ettik.18 Nisana kadar nasıl bir Tut istiyorsunun düşüncenizi bize yollarsanız biz de Tut Haber olarak Tutlular Yardımlaşma Derneğine yollayacağız.

YORUMLAR (2)

  1. Havutlu Web Sitesi Yönetim Kurulu diyorki:

    Havutlu Web Sitesi olarak önerilerimizi ve görüşlerimizi paylaşacağız.

  2. Süleyman SOLAK diyorki:

    TUT HAVA SPORLARI KULÜBÜ OLARAK ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ.