Son Dakika Haberler

MÜSİAD’dan Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

MÜSİAD’dan Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Okunma : 550 Kere okundu Yorum Yap

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adıyaman’a yeni atanan Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Son yayımlanan kararname ile Yozgat İl Jandarma Alay Komutanlığı’ndan Adıyaman’a atanan Albay Bilgihan Yeşilyurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Göksu;” Bizler İlimize daha güzel şeyler yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlimizin huzuru için sizlerin çalışmalarına bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak her zaman destek olmaya ve birlikte çalışmaya hazırız” dedi.
Türkiye ve Adıyaman gündemiyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Albay Bilgihan Yeşilyurt, Adıyaman halkının huzur ve güvenliği için tüm kurum, kuruluşlar ve Adıyaman halkıyla el ele vererek gece gündüz çalışacaklarını söyledi.
Adıyaman’ın huzur ve güvenilir bir kent olduğunu belirten Yeşilyurt; “Adıyaman görmediğim iller arasındaydı. Tayinim nedeniyle gördüm. Çok mutlu oldum. Gerçekten de dedikleri gibi huzur ve barış şehriymiş. Havası sıcak insanlarının sıcak kanlı olduğu bir kentte tüm kamu kuruluşları ve halkımızla birlikte güzel işlere imza atacağız. Adıyaman’ın da huzur ve barış şehri olarak anılmasına devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Ziyaretlerinden dolayı Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Mehmet Sait Göksu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Adıyaman Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Mehmet Sait Göksu ve yönetim kurulu üyeleri Alay Komutanı Yeşilyurt’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.