Son Dakika Haberler

MİLLETVEKİLİ İBRAHİM HALİL FIRAT’TAN KUTLAMA MESAJI

MİLLETVEKİLİ İBRAHİM HALİL FIRAT’TAN KUTLAMA MESAJI
Okunma : 1.302 Kere okundu Yorum Yap

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti’nin 16. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Fırat mesajında; “Önceliği daima milletle beraber yol yürümek olan AK Partimizin, kuruluşunun 16. Yılını kutluyoruz. Aziz milletimizin desteğiyle, 16 yıl boyunca omuz omuza vererek, her türlü engeli birlikte aştık. Milletimizden aldığımız gücü, sadece milletimiz için sarf ettik. 16 yıl boyunca AK Parti, yerli ve milli şuurla ülkemizde demokrasinin yerleşmesiyle, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini sağlamak için canla başla çalışmış, aydınlık Türkiye’nin mimarı, Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2001 yılından bugüne ilk günkü aşkla milletimizin geleceğini inşa etmede kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. AK Parti hizmet kervanı, milletimizin gösterdiği yoldan asla çıkmadı, çıkmayacak. Partimiz halkımıza verdiği sözleri her zaman yerine getirdi, getirmeye de devam edecektir.

AK Parti olarak, “Yakın Işıkları, Türkiye Aydınlansın” sloganıyla çıktığımız yolda, ülkemiz için büyük hedefler bir bir gerçekleşerek, devrim niteliğinde birçok yeniliğe ve hizmete milletimizle birlikte imza attık. Milletimizin desteği, duası ve AK Partimizin hizmet aşkıyla daha nice büyük hayali gerçeğe dönüştüreceğiz. Ülkemizde muazzam bir yapılaşma hamlesi ve yüksek bir kalkınma gayreti var. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda atacağımız sağlam adımlar ile kayda değer bir ilerlemeye hep birlikte İnşallah, şahit olacağız.

Büyük Türkiye için daha çok çalışacağız. Akif’in dediği gibi; “Hüsrana rıza verme… Çalış… Azmi bırakma…” Bu mübarek vatana olan aşkımız büyük, bu sebeple çok çalışacağız. Çünkü bizler, vatan sevdası etrafında kenetlenen insanlarız. Heyecanımızı diri tutup, merhamet ve cesaret ile yolumuza devam edeceğiz.

Türkiye’miz, içindeki çürümüşlüklerden kurtularak yenileniyor, değişiyor ve etkinleşiyor. Bu durum dostlarımıza gurur ve sevinç, düşmanlarımıza da hasetlik veriyor! Kim nasıl karşılarsa karşılasın, artık ortada kimlik ve kişiliğiyle yepyeni ve güçlü bir Türkiye var. AK Parti olarak biz, milletimize her zaman güveniyoruz. Milletimizin gücü üstüne, başka fani bir güç tanımadık. “Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan” düsturuyla, yüreğindeki iman ve vatan sevgisiyle bir ve beraber olduğumuz sürece, güçlü Türkiye’de hep birlikte ilelebet yaşayacağız. Milli iradeyi güçlendirmek için yaptığımız mücadeleyi kararlılıkla sürdürüp, büyük Türkiye’ye doğru kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz.

AK Partimizin 16. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, daha nice 16. Yıllara diyorum. Ayrıca, önümüzdeki günlerde partimizin daha da güçlenerek çıkacağı, birlik ve beraberliğimizi artıracağı, il ve ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. İl ve ilçe kongrelerimizin partimiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.